ONSDAG 18 MAJ 2022 KL. 16:45–19:30 Kistamässan

Välkommen att fira föreningen RG Aktiv Rehabiliterings första 40 år! Tillsammans har vi hjälpt tusentals människor till ett mer självständigt liv, bidragit till en bättre ryggmärgsskadevård och spridit metoden och framgångarna till många andra länder. Att nå så fantastiska resultat är inte möjligt utan alla eldsjälar, ideella ledare och medlemmar som ger av sin tid och sitt engagemang. I samband med jubileet lyfter vi medlemskapet i denna grymma förening: bli medlem och/eller värva en medlem idag! https://www.rgaktivrehab.se/medlemskap Onsdagen den 18 maj är du och din familj, vänner och kollegor varmt välkomna att delta på föreningens mingelfest i anslutning till Hjultorget på Kistamässan i Stockholm. Se event för mer information. Ingen föranmälan behövs – vi ses! 😃